الحراء

اتحادیه جهانی حقوقدانان مسلمان
  • پیام تسلیت
  • اطلاعیه بین المللی هزار حقوق دان مسلمان
  • پیام تبریک هزار مدافع حقوق بشر
  • شورای حقوق بشر در سال2023
  • تضمین حفاظت از مدافعان حقوق بشر، دستور العمل اتحادیه ی اروپایی در باره ی مدافعان حقوق بشر
  • پیام تسلیت
  • اطلاعیه بین المللی هزار حقوق دان مسلمان
  • پیام تبریک هزار مدافع حقوق بشر
  • شورای حقوق بشر در سال2023
  • تضمین حفاظت از مدافعان حقوق بشر، دستور العمل اتحادیه ی اروپایی در باره ی مدافعان حقوق بشر
  • برترین مطالب

    طراحی و بهینه سازی قالب : ثامن تم ( علیرضا حقیقت )

    تا چند سال آینده اسلام دین اول مردم در کشورهای اروپایی خواهد بود/ لزوم حفظ وحدت مسلمین برای رسیدن به تمدن بزرگ اسلامی

    علی کهنمویی دبیرکل سازمان مستقل بین المللی حقوق بشرامت واحده جهان اسلام مطرح کرد:

     

    دبیرکل سازمان مستقل بین المللی حقوق بشرامت واحده جهان اسلام (KUNS) گفت: تا چند سال آینده اسلام دین اول مردم در کشورهای اروپایی خواهد بود لذا حفظ وحدت مسلمین برای رسیدن به تمدن بزرگ اسلامی ضروری است.

    به گزارش صبح مشهد به نقل از معاونت اطلاع رسانی سازمان مستقل بین المللی حقوق بشرامت واحده جهان اسلام(kuns)، علی کهنمویی دردیدارجمعی ازدانشجویان به مناسبت فتح خرمشهر اظهار کرد: سوم خرداد، تنها یک برگ از تقویم هجری شمسی و یا روزی از یک فصل نیست، بلکه یوم الله است .

    وی بابیان اینکه حماسه فتح خرمشهر فتح خاک نیست بلکه فتح ارزشهای اسلامی است که معمارکبیرانقلاب حضرت امام (ره)فرمودند: خرمشهر را خدا آزاد کرد .

    دبیرکل سازمان مستقل بین المللی حقوق بشرامت واحده جهان اسلام(kuns)دربخشی دیگرازسخنان خودبابیان اینکه امروز به لطف انقلاب اسلامی اسلام درسراسرجهان درحال گسترش است؛اظهارکرد: بااستناد به بررسی های منتشر شده در بعضی از نشریه های معتبربین المللی اظهار کرد: محققان به این نتیجه رسیده اند که تا چند سال آینده اسلام دین اول مردم در کشورهای اروپایی خواهد بود.

     

    علی کهنمویی بابیان اینکه امروزه طبق فرمایشات ولی امرمسلمین جهان حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای(حفظه الله)وحدت وبصیرت کافی مهم ترین نیازمسلمانان درسرتاسرجهان است،آحادمسلمانان رابه تلاش برای رسیدن به بصیرت و حفظ و گسترش وحدت بین مسلمانان برای رسیدن به یک تمدن اسلامی دعوت کرد.

     

    موضوعات مرتبط : خبرها
    نویسنده : admin362 / تاریخ : 24 مرداد 1401 / نظرات : 0 / بازدید : 499

    طبق گزارش فرستاده ویژه سازمان ملل، ملت سربلند ایران در یک قدمی اخذ خسارت از کشور امریکا قرار گرفت

    پیام تبریک علی کهنمویی دبیر کل سازمان حقوق بشر امت واحده جهان اسلام:

     

    النا دوهان گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد درباره تأثیر منفی اقدامات یک جانبه قهرآمیز بر بهره‌مندی از حقوق بشر، عصر دیروز در یک نشست خبری به تشریح نتایج سفر ۱۲روزه خود به ایران و دیدارهای انجام‌شده با مسئولان و سازمان‌های مختلف پرداخت.وی درباره این سفر اظهار کرد: از تاریخ هفتم تا ۱۸ می ۲۰۲۲ برای جمع‌آوری اطلاعات با محوریت بی‌طرفی و راستی‌آزمایی سفری به ایران داشتم. بحث من تأثیر منفی تحریم‌ها بر حقوق بشر بوده است.

    به گزارش صبح مشهد، وی با بیان این که “گزارش نهایی من در شورای حقوق بشر در سپتامبر ۲۰۲۲ ارائه خواهد شد”، گفت: از همه طرفین در ایران از جمله دولت ایران و شورای حقوق بشر برای تسهیل این سفر تشکر می‌کنم. من در این سفر با نمایندگان دولت ملاقات داشتم همچنین نماینده چند عضو جامعه مدنی را ملاقات کردم و با نمایندگان نهادهای مالی بخش خصوصی و دولتی، دانشگاهیان و… و با آژانس‌های تخصصی سازمان ملل و دیپلمات‌‌های خارجی در ایران دیدارهایی را برگزار کردم.

    گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در ادامه افزود: ایران هم‌اکنون مشمول گسترده‌ترین تحریم‌هاست و آمریکا تحریم‌های مالی و تجاری بزرگی را از دهه ۱۹۷۰ علیه این کشور اعمال کرده و اقداماتی را انجام داده است که ایران را از نظام مالی و تجاری جهان منزوی کند، در همین زمینه در سال ۲۰۱۰ بسیاری از بخش‌های اقتصادی را هدف قرار داد، تحریم آمریکا هدفش بانک مرکزی ایران بود.وی با تاکید براعمال تحریم‌های آمریکا ضد بخش‌های مختلف ایران ،اظهارکرد: بعد از انعقاد توافق هسته‌ای و قطعنامه ۲۲۳۱ تمام تحریم‌های ثانویه علیه ایران برداشته شد و سازمان ملل به‌نحوی عمل کرد که از طریق برجام اقداماتی را انجام داد و بخشی از آن سرمایه‌گذاری در ایران بود اما آمریکا یک جانبه از برجام خارج و تحریم‌ها را مجدد علیه ایران وضع کرد و بانک مرکزی ایران و چند بانک ایرانی را در لیست تحریم‌ها قرار داد و بسیاری از شرکت‌ها از بازار ایران، خارج و دارایی‌های ایران مسدود شدند که این اقدامات ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیارد دلار به ایران آسیب زده است.

    دوهان با بیان این که بیش از ۷۰۰ فرد حقیقی و حقوقی در لیست تحریم‌های ضدایرانی قرار دارند، ادامه داد: علاوه بر این، کانادا تحریم‌هایی علیه ایران اعمال کرده و بیش از ۲۰۰ فرد حقیقی و حقوقی ایرانی را در فهرست تحریم‌های خود قرار داده است.گزارشگر ویژه سازمان ملل با اشاره به تأثیر تحریم‌ها بر بخش‌های دانشگاهی و صنایع دستی و رشد اقتصادی ایران و همچنین همکار‌ی‌های بین‌المللی ایران با دیگر کشورها، تصریح کرد: تأثیر تحریم‌ها بر گروه‌های آسیب‌پذیر و سرپرستان خانواده و اتباع مهاجر افغانی در این سال‌ها غیرقابل انکار بوده است. تحریم‌ها ارائه کمک‌های بشردوستانه از طریق آژانس‌های بین‌المللی را مختل و امکان نقل و انتقال پول را مسدود کرده است.

    دوهان گفت: این اقدامات قهری یک جانبه به‌عنوان اقدامات تنبیهی، موازین حقوق بشر جهانی را نقض کرده است. تحریم‌ها علیه شرکت‌هایی که با ایران تجارت داشتند و استفاده ابزاری از آن و اعمال تحریم‌های ثانویه امری غیرقانونی است. جلوگیری از داشتن حساب بانکی برای دیپلما‌ت‌های ایرانی خلاف کنوانسیون وین بوده و ممانعت از پرداخت حق عضویت ایران در سازمان‌های بین‌المللی هم خلاف قوانین بین‌المللی است.وی افزود: تحریم‌هایی که علیه ایران اعمال شده است از دید شورای حقوق بشر و مجمع عمومی سازمان ملل قابل توجیه نیست.

    تحریم‌های یک جانبه به‌شکل اولیه و ثانویه و تهدید به اعمال تحریم‌ها همه این‌ها بحث وضعیت حقوق انسانی را در ایران به خطر انداخته است و این تحریم‌های اعمال‌شده به تحریم صادرات کالاها و تحریم بانک‌های ایران و تحریم غذا و دارو منجر شده که باعث کاهش درآمد دولت و افزایش قیمت‌ها و فقر و افراد آسیب‌پذیر و پناهندگان و زنان سرپرست خانوار شده است. به من گفته‌ بودند دارو تحریم نیست اما من کودکان پروانه ‌ای را دیدم که نمی ‌توانند پانسمان و داروهای خود را تهیه کنند. شرکت فروشنده از ترس تحریم آن را نمی ‌فروشد و تازه بفروشد، پول آن را چطور دریافت کند؟

    دولت ایران پیگیر دریافت خسارت های تحریم از آمریکا باشد

     

    علی کهنمویی مشاور شخص دبیرکل سازمان ملل در خصوص مسائل جهان اسلام و دبیر کل سازمان حقوق بشر امت واحده جهان اسلام طی یک اطلاعیه بین المللی و تبریک به ملت سربلند ایران در خصوص اثبات حقانیت و مظلومیت مردم ایران که طبق گزارش خانم النا دوهان در تحریم های ظالمانه و خسارت دولت آمریکا سال ها تحمل و مسیر پیشرفت و خودباوری را پیموده اند، از دولت جمهوری اسلامی ایران خواست بهره برداری و پیگیری های حقوقی لازم را برای استیفای حق مردم مسلمان کشورمان انجام و مراتب را به امت اسلام گزارش دهند.

     

    موضوعات مرتبط : خبرها
    نویسنده : admin362 / تاریخ : 23 مرداد 1401 / نظرات : 0 / بازدید : 443

    گزارش آلینا دوهان، دستاورد بزرگی در جنگ حقوقی ایران علیه تحریم‌گران خواهد بود

    گزارش آلینا دوهان، دستاورد بزرگی در جنگ حقوقی ایران علیه تحریم‌گران خواهد بود

     

    ایران یکی از عوامل کلیدی تاسیس پست گزارشگری ویژه سازمان ملل در امور تحریم‌های قهری و یکجانبه در شورای حقوق بشر بوده است. در حقیقت از همان ابتدای تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کشورمان که در دوران ترامپ به اوج رسید و هنوز هم تغییر خاصی در آن بوجود نیامده، ایران تلاش کرد تا نامشروع بودن این اقدام یکجانبه و مبتنی بر زور را در شورای حقوق بشر اعلام کند.

    به گزارش صبح مشهد، خانم آلنا دوهان، دومین گزارشگری هست که تحت عنوان ماموریت ویژه برای بررسی آثار اقدامات یکجانبه قهری (تحریم) بر حقوق بشر، به فعالیت می‌پردازد. از سال ۲۰۱۴ که شورای حقوق بشر این پست را ایجاد نمود تاکنون، آقای ادریس جزایری و ایشان دو گزارشگری بوده‌اند که با وجود مخالفت بلوک غرب این ماموریت را به عهده گرفته و اثرات مثبت بسیاری هم در این رابطه داشته‌اند. مخالفت بلوک غرب را می‌توان در نتیجه آرای قطعنامه تاسیسی این ماموریت دید که نهایتا با ۳۱ رأی موافق، ۱۴ رأی مخالف (تقریبا تماما غربی) و ۲ رأی ممتنع به نتیجه رسید.

    از این رو علی کهنمویی مشاور شخص دبیرکل سازمان ملل در خصوص مسائل جهان اسلام و دبیر کل سازمان حقوق بشر امت واحده جهان اسلام طی یک اطلاعیه بین المللی گفت: در پی اجابت درخواست این سازمان ،از جانب دبیر کل محترم سازمان ملل ،مبنی بر اینکه تحریم ها ،ظالمانه ونقض بارز حقوق بشر میباشد و… در همین راستا ،خانم الینا دوهان،که از افراد خوش نام سازمان ملل  می باشد ،در تاریخ های ۱۷ تا ۲۸ اردیبهشت جهت بررسی به کشورمان سفر می کنند .

    حقیر به نمایندگی از همه فرزندان ایران زمین ،به شما ملت بزرگ ایران این مژده را میدهم ،امروز کشورمان ،وارد عصر جدیدی در سازمان ملل وبین الملل بخصوص در در دادگاه جهانی شده و اخذ آرای قضایی متعدد و محکومیت های پی در پی حتی علیه خود امریکا در دادگاه جهانی را تبریک عرض می کنیم.

    موضوعات مرتبط : خبرها
    نویسنده : admin362 / تاریخ : 22 مرداد 1401 / نظرات : 0 / بازدید : 425

    کشورهای جهان حق دسترسی به اطلاعات و آزادی خبر را به عنوان یکی از حقوق شناخته‌ شده بشری محترم بشمارند

    تاکید دبیرکل سازمان مستقل بین المللی حقوق بشرامت واحده جهان اسلام به آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد:

     

    علی کهنمویی دبیرکل سازمان مستقل بین المللی حقوق بشر امت واحده جهان اسلام در آستانه روز خبرنگاردر ایران، طی نامه ای خطاب به دبیر کل سازمان ملل متحد درخواست کرد طبق ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و بند ۲ ماده ۱۹ میثاق‌نامه بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی، حق دسترسی افراد به اطلاعات و البته حق انتشار آزادانه آن از سوی همه کشورهای جهان رعایت و محترم شمرده شود.

    به گزارش صبح مشهد، مشروح نامه دبیرکل سازمان مستقل بین المللی حقوق بشرامت واحده جهان اسلام به شرح ذیل می باشد:

    عالی جناب آقای آنتونیو گوترش دبیر کل محترم سازمان ملل متحد:

    همانطور که استحضار دارند، مجمع عمومی سازمان ملل متحد دسامبر ۱۹۹۳ میلادی در چهل و هشتمین اجلاس خود، روز سوم ماه مه را به‌عنوان «روز جهانی آزادی مطبوعات» اعلام کرد. این موضوع از قطعنامه مصوب همایش عمومی یونسکو در سال ۱۹۹۱ میلادی تحت عنوان «ارتقای آزادی مطبوعات در دنیا» که جراید آزاد، فراگیر، و مستقل را به عنوان یکی از اجزای ضروری جامعه دموکراتیک تلقی کرده، نشأت گرفت.[

    آزادی رسانه و مطبوعات همانند یک ضمانت نامه از جانب دولت‌ها به رسانه‌های عمومی، در مقابل مواجهه با روندهای محدود کنندهٔ ابراز نظر در جوامع، می‌باشد که حقوق قانونی رسانه‌ها و همچنین مراجع رفع اختلاف بین رسانه‌ها و شاکیان را مشخص می‌کند. این حقوق در بسیاری از کشورها به صورت قانونی و در چهارچوب قوانین اساسی آن کشور تعبیه شده‌است تا از آزادی مطبوعات حمایت به عمل بیاید.

    یکی از حقوق شناخته‌شده بشری در جوامع جدید حق دسترسی به اطلاعات و آزادی اطلاعات است. این حق دارای ریشه‌ای طولانی در تاریخ حقوقی دنیاست، اما به صورت مدرن و مکتوب حدود ۲۵۰ سال پیش برای اولین بار به عنوان نشانه‌ای بر وجود دموکراسی و مردم‌سالاری در سویس به تصویب رسید.

    آن روزگار اعتقاد بر این بود که برای نشان دادن وجود دموکراسی نیازمند شاخص‌هایی هستیم که از مهم‌ترین آنها حق دسترسی افراد به اطلاعات و البته حق انتشار آزادانه آن است.

    با گذشت زمان این نهاد حقوقی هر روز بارورتر شد و امروز که ما در این جمع صحبت از آزادی اطلاعات می‌کنیم تردیدی از نظر اسناد و عرف بین‌المللی در این زمینه وجود ندارد و برای مثال اعلامیه حقوق بشر و شهروندی فرانسه، ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر، بند ۲ ماده ۱۹ میثاق‌نامه بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی و بعضی از اسناد معتبر دیگر بین‌المللی هم در این زمینه تصویب شده است.

    همچنین قطعنامه شماره ۵۹ مجمع عمومی سازمان ملل با تعبیری زیبا از این حق یاد کرده و می‌گوید: دسترسی به اطلاعات و آزادی انتشار آن سنگ‌بنای تمام حقوق و آزادی‌هایی است که سازمان ملل خود را وقف تحقق آنها کرده است. بر این اساس هم چنانکه می‌دانید نهاد بین‌المللی ماده ۱۹ تاسیس شده که مطالعات و پیشنهادات مشخصی در این زمینه داشته و دارد. فکر می‌کنم مفید باشد که حداقل یکبار به پایگاه اینترنتی این نهاد مراجعه شود تا از عمق فعالیت‌‍‌های حقوقی که در این زمینه صورت می‌گیرد اطلاع پیدا کنید.

    خوشبختانه ما در منابع دینی اسلام به طور صریح و روشن و حتی بیش از آنچه که در حقوق مدرن به آن پرداخته می‌شود، تصریحاتی داریم برای این‌که اطلاع مردم از اخبار به عنوان یک حق باید شناخته شود و نه تنها مطالبه آن سرزنش ندارد بلکه باید برای مطالبه آن به مردم آموزش داده شود.

    در پایان به این نکته اشاره می کنم که پایه‌ های اساسی مطبوعات -به عنوان رکن چهارم دموکراسی- خبرنگاران هستند. گروهی که روز خبرنگار به آن ها اختصاص یافته است همواره در چالش با ارکان ثروت و قدرت هستند.

    لذا از جنابعالی تقاضا می کنم ضمن تاکید بر حفظ و امنیت شغلی خبرنگاران و رعایت حقوق آنان در مجامع بین المللی، قوانین مترقی لازم در حمایت از این قشر زحمتکش را پدید آورده و همه کشورهای جهان را نسبت به حق آزادی اطلاعات توجیه نمایند.

    علی کهنمویی دبیرکل سازمان مستقل بین المللی حقوق بشرامت واحده جهان اسلام (KUNS)

     

    موضوعات مرتبط : خبرها
    نویسنده : admin362 / تاریخ : 20 مرداد 1401 / نظرات : 0 / بازدید : 438

    مصیبت حضرت سید الشهدا علیه السلام بزرگ ترین مصیبت در عالم خلقت است

    پیام علی کهنمویی دبیرکل سازمان مستقل بین المللی حقوق بشرامت واحده جهان اسلام

     

    همزمان با فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی، دبیرکل سازمان مستقل بین المللی حقوق بشرامت واحده جهان اسلام در پیامی ضمن تسلیت واقعه جانگداز شهادت امام حسین بن علی علیه السلام خطاب به سران کشورهای اسلامی، بر لزوم فراگیری درس های قیام حسینی و عبرت آموزی از آن تاکید کرد.

     

    متن نامه دکتر علی کهنمویی که نسخه ای از آن به تحریریه صبح مشهد رسیده، بدین شرح می باشد:

     

    پیام علی کهنمویی دبیرکل سازمان مستقل بین المللی حقوق بشرامت واحده جهان اسلام

     

    به نام خداوند بخشنده و مهربان

     

    سران کشورهای اسلامی، ملت ها و بزرگان جهان اسلام

     

    سلام علیکم

     

    حادثه عاشورا تحولات سیاسی و اجتماعی عظیمی در تاریخ بشریت ایجاد کرد و امام حسین علیه السلام با پایدار کردن ارزشهای اسلامی و انسانی همچون آزادی و آزادگی، اخلاق اسلامی و انسانی، ایثار و شجاعت، ظلم ستیزی و عدالتخواهی، ارمغان بی نظیری برای حیات و ممات بشریت از خود به یادگار گذاشت و برای این ارمغان تمام هستی خود را قربانی کرد.

     

    مصیبت حضرت سید الشهدا علیه السلام بزرگ ترین مصیبت در عالم خلقت است و هیچ روز و سرنوشتی به مانند روز و سرنوشت امام حسین علیه السلام نیست.

     

    السلام علیک یا اباعبدلله ، لا یوم کیومک یا اباعبدلله

     

    با حزن و اندوه فرا رسیدن ماه محرم برای تمامی پیروان راستین راه امام حسین علیه السلام که همان راه حریت و آزادگی و عقلانیت عقیده و شجاعت است تسلیت و تعزیت باد.

     

    از طرف :

    اتحادیه جهانی حقوق دانان مسلمان

    سازمان مستقل بین المللی حقوق بشر امت واحده جهان اسلام

    دادگاه بین المللی حقوق بشر امت واحده جهان اسلام

    جمعیت حقوقدانان مدافع حقوق بشر

     

    دکتر علی کهنمویی دبیرکل سازمان مستقل بین المللی حقوق بشرامت واحده جهان اسلام ( KUNS )

     

     

     

     

     

     

     

    موضوعات مرتبط : خبرها
    نویسنده : admin362 / تاریخ : 19 مرداد 1401 / نظرات : 0 / بازدید : 447
    تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد...